Wednesday, April 29, 2009

Xplorer JR, a few minutes after birth,10th april 09

The most happiest moment in my life is when i saw XPLORER JR for the first time.

LOVE you so much XPLORER JR and XPLORER WIFE

video

3 comments:

  1. itu belum ganas lagi , ada lagi video yang lagi ganas tapi tak boleh nak tunjuk sebab its too personal.tapi itu sebahagian dari tugas diaorg.
    ps-teringin nak tgk reaction khazimin ngan future anak dia ,confirm nangis nyer

    ReplyDelete
  2. Xplorer :

    huhuhu jgn ckp macam tu dehh, aku ni mmg emosi sket walaupun garang hahahah,

    tp mmg aku nekad kalu aku esok lusa ditakdirkan wife aku nak deliver, aku nak masuk OT tgk betapa sengsara dia melahirkan anak dan juga aku nak sentiasa berada disisi dia walau susah mcm mana pun.

    ReplyDelete