Sunday, August 30, 2009

Singapore

Sekarang ni ada kat changi airport tengah tunggu flight balik ke KL pukul 2115.Berjalan kat singapore pada bulan puasa ni memang mencabar betul tapi nasib baik cuaca kat sini mendung jadi takde terasa sangat bahang kepanasan.Kaki dah sakit dan lenguh2 , yang pasti dalam flight mesti tidur.
Will update the pic tomorrow but there is not much picture taken as i had only went to the shopping complex to do some hari raya shopping for my daughter

2 comments:

  1. wahh..
    jauhnye pi shopping raya bro!!

    anyway, i dream to do the same crazy things that u did now before i start to settle down..
    seems like it has so much fun and challenges especially when it comes to so much resistance :-D
    but u made it!!

    ReplyDelete
  2. marlboro - pi singapore sebenarnya bukan semata2 nak shopping cuma kebetulan dah ada kat sana amik kesempatan utk shopping.kalau nak buat benda2 mcm ni selapas kawin pun boleh gak , kalau buat ngan org tersayang rasanya lagi best sebab bila dah tua nanti boleh cerita ngan anak cucu, he he

    ReplyDelete