Thursday, November 26, 2009

Setarbak Kopi

Kalau CEO Starbucks tengok confirm kena saman ratus2 juta punya.Lokasi kedai kopi tak pasti kat mana tapi confirm kat malaysia sebab moto modenas tu nombor plate KL.
Pernah jugak nampak restoran yang ciplak nama restoran2 yang terkemuka di seluruh malaysia antaranya restoran jual ayam goreng McDolah kat Kulim dan restoran McChicken kat KL.

5 comments:

  1. Kalau pegi court pasti menang punya..
    # Ejaan star tak sama
    # logo tak ada...
    dan mana WIFI nya...hahaha..
    By the way..Selamat Hari Raya Haji.

    PS: McCurry pun ada....

    ReplyDelete
  2. uncle-mana tahu kat luar je nampak buruk ,silap2 kat dalam ada bradband 4g lagi tu , ha ha ha

    ReplyDelete
  3. cehhhh i baru nak post dlm blog i hahaha nasib baik baru draft

    ReplyDelete
  4. he he, first come first serve ler

    ReplyDelete