Friday, March 19, 2010

OTAK BLUR KEJAP

Ish!!, mana ler aku nak pegi esok .Dah tak tahu dah nak pegi mana dah , rasanya mcm dah pegi semua tempat . Rasanya malaysia dah jadi terlalu kecik untuk XPLORER.Alangkah baiknya jika Malaysia ni sebesar kanada , US ataupun china.Mesti tak habis pusing punya. Sekarang ni tgh lepak minum teh tarik sambil tunggu wife kat opis dia . Isteri aku baru call n katanya baru dapat bonus , yahoo!!! boleh ler POW sikit2 , he he.
To my wife :- iif you do read this entry . I want a new canggih BBAAAIIKKK punya handphone , he he

5 comments:

  1. xplorer layan lar hot air balloons kt putrajaya. Waktu plg baek, smpai kt tpk b4 5pm @ 7am. Time belon kembang n naik. Cun oo amek gambar :)

    ReplyDelete
  2. musim panas ler skarang , tu yg tak sanggup tu .panas sgt cuaca

    ReplyDelete
  3. Yep! Putrajaya International Balloon Fiesta 2010 is AWESOME! Just returned. The weather was extremely HOT. I mean real HOT!

    Cheers!
    mylo

    ReplyDelete
  4. bes nya dengah orang dapat bonus. Tapi tak lambat sikit ke ?
    I also dunno where to go for holidays. Rasa macam no mood aje. Tapi biasa I carry aje camera ke mana2 to kill the time of waiting. Ada peluang aje, snap2.
    Btw, I guna Lumix TZ7, tak de mode manual. Semua auto.

    ReplyDelete
  5. mylo - i was there last year . It was ok but there are alot of things that need to be improve

    kb-i always carry a cemera with me all the time just in case

    ReplyDelete