Sunday, April 25, 2010

Mee Banjir Udang Tanjung Karang

I was on my way from lumut via the kuala selangor - teluk intan old trunk road two weeks ago when i saw quite a large crowd at one of the roadside stall selling mee udang(prawn mee).Out of curiosity i had travel 70 km today to sample the mee udang . The verdict - if you compare the mee udang here with other mee udang in KL , i could say this is the best but the gravy is a bit "cair" and prawn was not "banjir" as claim. If you compare the mee udang here with mee udang in Penang (mee udang in teluk kumbar to be exact) i could say that mee udang in penang is much more better , in fact 10 times more.
overall experience = C
address = Batu 10 , Jalan Bernam , 45500 , Tanjung karang selangor.
phone=012-6464437
JR with her new toy







9 comments:

  1. LOL! Junior xplorer falls sound asleep while hugging blue colored billy goat :)

    Oh my goodness! Grade C from xplorer.

    Cheers!
    Alex Loke

    ReplyDelete
  2. wow..looks so sedaplah..
    tapi tgk review xplorer mcm luntur lah semangat nak terjah.yea. udang nya tak banjir pun...
    teruskan dgn jalan-jalan, makan-makan.
    i really enjoy to read ur review..and i likeeee food photos.
    :)

    ReplyDelete
  3. idak le teman perasan ade kedai ni sepanjang2 teman balik kampung ikut jalan kuala selangor-Sabak Bernam ke Teluk Intan tu... Sah-sah ini kedai baru. Kalo ghase2 teringin, teman singgah masuk ke Bagan Nakhoda Omar (BNO) je... Selak mee jumpa udang, selak nasik jumpa udang... huuuuu...

    ReplyDelete
  4. mylo - long time no see. It had been a while since you update your blog . JR refuse to let go the goat , we had try to take the goat from her and she just cry.

    catz-thank you for the comment.udang tak banjir , since you dah ada kat penang singgahler kat teluk kumbar . bnyk gerai mee udang power .

    masmz-kalau mas btul2 observe ada dua gerai mee udang banjir kat sepanjang jalan tu . Bagan Nakhoda omar tu kat mana? mcm biasa dengar

    hati-ema - welcome to my blog . i believe i had visited your blog some time ago but i can't remember when

    ReplyDelete
  5. kalau nak compare ngan Mee Udang Sungai Dua kat Penang ni mana sedap?

    ReplyDelete
  6. sungai dua tak berapa sedap , aku suka lagi teluk kumbar

    ReplyDelete
  7. full add saya takde , tapi btul2 sebelah masjid tanjung karang

    ReplyDelete