Wednesday, October 20, 2010

GEMPAR!!! XPLORER masih hidup!!!!!

Dah sebulan lebih dah tak update blog . Still active lagi sebenarnya cuma dah kurang berjalan sikit sejak kebelakangan ni . Insyallah hari sabtu ini saya akan ke Tasik Chini , Temerloh and Kuala Gandah . Will update something in my blog.

3 comments:

  1. Great! Selalu tertanya-tanya apa ada kat Tasik Chini & Temerloh.

    Will wait for the posting! :)

    ReplyDelete
  2. pesan puding raja!!!! uiiiiii marbelesssss.... sedapnya....
    kalao naga tasik chini boleh jadi putera raja, tulun kidnap dan bawa dia balik erk! Hehehehe...
    btw, i've been to Tasik Chini... Kalau naik bot, pengalaman dia ermmm best! Dari kawasan bawah teduhan hutan, kemudian melalui lalang2 tinggi (ke? tak ingatlah pokok apa! yang pasti langit dah terbuka tapi kiri kanan ada pokok tinggi), tiba-tiba nahhhhhhh.... kawasan tasik terbuka luas.... Perasaan : SANGAT SUKA.

    ReplyDelete
  3. mas - apa puding raja ni , mana nak carik mcm best aje , kena cari ni.
    Pasal nago tu den tok pasti , susah den nak cari spesis tu . Kalau ekau nak katak kat umah den ada banyak pastu ekau bercumbu ler dengan katak tu puas2 untung2 jadi tengku mahkota, he he.

    ReplyDelete