Saturday, October 30, 2010

Holiday in Taiwan

I had just book a ticket to taipei on the 14th november 2010 via malaysia airlines . I had plan initially to go to south korea but cancel last minute when i check that the minimum temperature was at 0 degree. As for now i don't have any idea on what taipei got to offer , terjah aje lah.

2 comments:

  1. masa kat taiwan itu hari, i just ambik pamphlet of their tour nd join tour berdasarkan apa yang dioffer dalam tu saja hehe. how long u ll be there? kalau lama may be you can consider taroko gorge and sunmoon lake. the taipei city tour is a must lah to get some insight of taipei history sikit2 kan hehe.
    my advice to u bila sampai dekat taoyuan airport nanti, kalau nak naik teksi untuk ke hotel, take the official taxi tau. bukan apa itu hari ada orang pakai coat datang dekat kitorang and offer nak hantar ke hotel, murah rm10 jer berbanding official cab so kitorang naik official cab, yang datang dekat2 dok tarik2 kita suruh naik kereta dia tu i tak berani la hehe..
    nature enthusiasts mesti suka taiwan, banyak tempat menarik kat sana contohnya strange rock formation dekat yehliu geopark, nanya rock formation etc..
    tour ke hotspring pun ada if u wanna try coz by the time u di sana nanti agak sejuk kan the weather.. when i was there last 2 weeks about 25'c gitu tak sejuk sangat.. kalau in spring boleh tengok cherry blossom. have fun in taiwan ya.
    dont forget taipei 101.

    ReplyDelete
  2. thank you lady , really apppreciate it

    ReplyDelete