Thursday, December 23, 2010

Aktiviti terakhir tahun 2010

Annual leave ada lagi 9 hari tapi tahun 2010 cuma tinggal 7 hari , itupun tak termasuk sabtu dan ahad. Nak ambil cuti penuh seminggu tak approve , nak gi oversea duit pun dah habis . lagipun tahun ni dah pi hongkong dan taiwan , so rasanya cukuplah pi berjalan oversea untuk tahun ni.
Bila aku check online untuk hotel dlm seminggu ni semuanya fully book , kalau ada yang kosong pun mahal sangat sebab demand tengah tinggi ni maklumlah minggu-minggu terakhir sebelum cuti sekolah habis .
.
Dekat ofis pun lengang sebab banyak staff berpusu-pusu hendak menghabiskan cuti tahun. So nak tak nak terpaksalah aku pergi bercuti lepas habis cuti sekolah , rate hotel pun reasonable. plan SUKA JALAN-JALAN untuk minggu terakhir 2010 adalah seperti berikut
26 december 2010 - JALAN-JALAN ke daerah SETIAWAN dan MANJUNG
1 January 2011 - JALAN-JALAN ke Kuala Terengganu
2 January 2011 - JALAN-JALAN ke TasikKenyir
A GREAT ENDING TO A GREAT YEAR

6 comments:

  1. Malaysia pun banyak tempat menarik untuk diterokai..
    cuti-cuti Malaysiaaaa...
    Happy holiday!

    ReplyDelete
  2. happy holiday!!
    Sambil berjalan tu jgn lupa wat review pasal food di sana.....
    Kat hujan/banjir ke kat tganu tu???

    ReplyDelete
  3. haris - thank you
    catz- malaysia mmg bnyk tempat menarik tapi masalahnya , i had been to most of them , he he
    leez- betul ler leez, lepas i book hotel terduduk kejap memikirkan soal banjir .mmg tersilap langkah kali ni , tapi kena redah je lah

    ReplyDelete
  4. Harap2 dah habis banjir waktu tu..
    Jgn lupa makan kopok lekor..:)

    ReplyDelete
  5. kasih - thank you , hopefully banjir dah reda

    ReplyDelete