Thursday, January 20, 2011

Thaipusam @ Batu Caves , Selangor


Tahun ni rasanya jumlah pelancong makin bertambah di batu caves. Photographer pun makin ramai tak macam dulu . Sempat masuk sampai ke kaki bukit saja sebab orang terlalu ramai . Akan cuba lagi tahun depan sebab teringin nak tahu apa yang berlaku di dalam gua batu caves semasa waktu thaipusam.














































9 comments:

  1. takutla aku tgk gmbar org cucuk2 ni..lelagi yg tergantung tu...ngilu rasa. ko pegi sana ye tadi? beraninya..aku tgk darah dah pening. thumbs up! :)

    ReplyDelete
  2. stakat darah sikit aku berani ler , kalau darah bnyk pengsan gak aku

    ReplyDelete
  3. Xplorer, tabik spring to you man for producing these pictures.

    Rasanya walaupun tak naik sampai ke atas, you have captured all the necessary essence of the the day vividly!

    ReplyDelete
  4. nice pics xplorer..... need courage dengan strong heart nak nengok Thaipusam tu..... ngeri sehhhh. Den tu yang dok berfikir-fikir mau pi takmau pi.... adeh deh.... huuuuuuu

    ReplyDelete
  5. kena experience benda ni at least sekali , niat utk fotografi ler

    ReplyDelete
  6. mak datukkkk...... sakit nya tengokkkk..... @.@

    ReplyDelete