Saturday, June 11, 2011

Kuantan : update 3

Lepas breakfast pagi tadi ingatkan nak singgah sebentar ke east coast mall yang terletak bersebelahan dengan hotel, tapi anak pulak buat hal jadi terpaksa batal sebab terlalu excited sampai tak nak dengar cakap. Bertolak dari hotel dalam pukul 1230 sebelum singgah di kedai pak usop di bandar temerloh untuk makan ikan patin masak tempoyak.Ramai pulak pengunjung ke bandar temerloh hari ni sampai nak makan pun kena q panjang . Masa nak balik ternampak pulak durian raja udang kat tepi jalan , harga pun boleh tahan jugak @ 12 ringgit sekilo.Beli dua bijik sebelum meneruskan perjalan balik. Sekarang ni baru sangat-sangat sampai rumah.Cerita penuh n gambar psal trip ke kuantan akan keluar dalam 3-4 hari lagi .so wait for my blog post...





Children playroom at zenith hotel

No comments:

Post a Comment